25/6/23

La desobediència civil no és el nostre problema. El nostre problema és l'obediència civil

MAI ET CONFORMIS NI ET SOTMETIS

NOMÉS LA DESOBEDIÈNCIA POT PREVALER

Sol·licitant-la al govern o al tribunal mai aconseguiràs la llibertat

"La desobediència civil es converteix en un deure sagrat quan l'Estat s'ha tornat corrupte o sense llei i un ciutadà que fa tractes amb un estat així, comparteix la seva corrupció i anarquia" - Mahatma Gandhi

Ens trobem ara al llindar de l'infern pel que fa als nostres drets naturals i la nostra llibertat. El govern pervers i els seus controladors han destruït les nostres sagrades vides mitjançant mentides, enganys, robatoris, polítiques divisòries, tortures, aïllament, ordres paralitzants per decret executiu i assassinats.

No està amagat; està exposat, però la gent ha ignorat la naturalesa òbvia d'aquesta conspiració per prendre el control de la humanitat, i en canvi, com ho esperaven els amos, han accedit a cada ordre donada.

Davant d'aquesta injustícia immoral evident contra tots els ciutadans, la gent clama per una reparació sol·licitant-ho els que falsament reclamen autoritat en lloc de confiar en si mateixos i en el dret inherent a viure lliures. Això és similar a demanar-li al teu amo que sigui el teu esclau i esperar que ho compleixi voluntàriament.

Per entendre com es va produir la dominació total del poble per part de l’Estat, només cal acceptar la realitat. Fins ara, la població en conjunt ha acceptat gairebé totes les mesures de control exigides pels qui reclamen el poder sobre ella.

Injeccions experimentals falsament anomenades "vacunes", beuratges que contenen armes biològiques, toxines i agents patògens sintètics que alteren els gens i que creen sistemes operatius mitjançant la injecció de nanopartícules i tecnologia de canvi d'ARN/ADN, són ara en molts casos necessaris per funcionar normalment.

La gent està tenint reaccions adverses horribles a aquestes injeccions experimentals, molts estan morint a causa d'elles i l'ocultació d'aquesta paròdia està en ple apogeu pel govern, els seus socis comercials feixistes i els mitjans de comunicació dominants controlats. Això és un crim més enllà de la imaginació i només pot ésser perpetrat per dimonis malvats, pervertits i sense consciència en posicions de poder.

A més de tot això, el poder executiu d'aquest govern assassí s'ha convertit ara en el fabricant de totes les lleis cercades per les “elits” dominants a través de decrets dictatorials. Una d’elles permet que el govern controli més del 30% de totes les terres, que destruirà les terres agrícoles, i portarà a la fallida els agricultors i ramaders, establint les bases de la destrucció dels aliments naturals a favor dels transgènics i químics per emmalaltir i controlar tota la població.

Aquesta és una llista molt curta de les atrocitats comeses per decret executiu. Més mesures restrictives estaran en el nostre futur si la gent no es rebel·la i s'oposa a aquest atac contra tots

Fer sol·licituds al govern, votar, enviar cartes a l'escòria del Congrés, procediments judicials controlats per agents de l'estat corruptes i suplicar ajuda als proveïdors de la tirania, és una resposta inútil i patètica al que només es pot anomenar una guerra contra la humanitat.

Mai us conformeu, mai us sotmeteu, mai tanqueu cap negoci, mai us aïlleu i mai cregueu una sola paraula que vingui d'aquest govern o dels mitjans de comunicació tradicionals. Desobeïu massivament tots els mandats de l'Estat en tot moment o afronteu la malaltia, l'esclavitud, la pobresa, la fam, la pèrdua d'accés al poder, la censura total i la destrucció de la llibertat d'expressió, l'aïllament i la destrucció definitiva.

La desobediència civil no és el nostre problema. El nostre problema és l'obediència civil. 

El nostre problema és que la gent de tot el món ha obeït els dictats dels governants i milions de persones han mort a causa d'aquesta obediència. El nostre problema és que la gent de tot el món és obedient davant la pobresa, la gana, l'estupidesa, la guerra i la crueltat... El nostre problema és que la gent és obedient mentre les presons estan plenes de lladregots... i els grans lladres dirigeixen el país. Aquest és el nostre problema.

Traducció de l’article original publicat el 25 de febrer del 2021 a:

http://www.verdadypaciencia.com/2021/02/solicitando-al-gobierno-o-a-los-tribunales-nunca-se-conseguira-la-libertad-solo-la-desobediencia-masiva-puede-prevalecer.html  

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario