3/4/21

Vivim el segrest de les nostres sobiranies amb l’excusa d’una pandèmia invisible a la realitat

DOCUMENTAL TV3 “NEGANT LA PANDÈMIA” (Carta als periodistes)


VEURE EL PROGRAMA

SOBIRANIA I SALUT - 
Girona

Text enviat als periodistes del documental emès a TV3, al programa “30 minuts”:

Som un grup de persones realment preocupades pel caire dels esdeveniments, i davant del documental que heu d’emetre aquest vespre, creiem oportunes algunes reflexions.

Primerament, i referent a la promo del documental, ens sorprèn enormement que pugueu afirmar “la possibilitat que la seva veritat alternativa i perillosa no sigui desmentida”.

I ens sorprèn perquè no creiem que la veritat hagi de ser desmentida. En tot cas, caldria contraposar dades per treure la veritat a la llum. Si no es fes així, sí que seria veritablement perillós que algú tingués el monopoli de “la veritat”.

Seguidament, ens preguntem com heu arribat a les conclusions “cal rebatre uns  missatges emocionals i basats en el dogma, sense cap base científica”.

Ens complauria saber si us consta de cap debat públic i obert a tots els acadèmics, científics i doctors en diverses àrees, on es pugui presentar evidències científiques per anar perfilant una veritat consensuada. Debat que es pugues anar estenent a tenor dels canvis observats conforme la comunitat científica arribés a conclusions sense marge de confusió.

A nosaltres no ens en consta cap, ni tan sols a cap medi “tradicional”. I es altament estrany, donades les circumstancies de suposada gravetat a la que us referiu amb el mot “pandèmia”.
Ens preguntem doncs, com es que no existeix aquest debat públic i es va donant per bo tot allò que ve dels organismes oficials i, en base a això, qualificar de dogma altres opinions, fins i tot estrictament científiques.

Als mitjans de comunicació tradicionals, televisions i diaris, sí que hi veiem un dogma, amb voluntat d’adoctrinament. El resultat n’és la imposició de mascaretes, distancies, tancaments i un munt de mesures que no entenem.  Especialment quan analitzem les dades de mortaldat, mitjana d’edat i resultats econòmics de tot plegat. I com no, del mal psicològic que s’està fent a la societat, al nostre parer, de manera absolutament errònia, innecessària i contraproduent. És un desastre, realment. Si es tracta d’una emergència sanitària global, perquè la majoria de mesures es dirigeixen a retallar drets, sobiranies i llibertats?

El mes rellevant es que hi ha moltes coses bàsiques que no estan gens clares i per això no acceptem la brutal retallada de drets que estem patint.  Escoltem a tothom, en la mesura del possible, però no acceptem creure’ns tot això amb el que volen que combreguem, amb mesures imposades sense atendre a cap debat.

Tanmateix, ens preguntem si, per a rodar el documental, us heu posat en contacte amb gaires metges que no convergeixin amb el relat oficial, i expressin obertament la seva opinió contrària a l’existència d’una pandèmia, als confinaments, i a les injeccions que estan posant?

Hi ha moltes veus mèdiques oposades al discurs únic oficial acceptat, que exposen tot un seguit d’informació i de dades de manera absolutament científica i per res “emocionals i basades en el dogma” i convindria que fossin escoltades amb la mateixa atenció.

Per exemple, escoltem amb interès el què diuen la Dra. Albarracin, el Dr. De Benito, el Dr. Wolfgang Wordart, la biòloga Almudena Zaragoza, el Dr. Jose Luis Sevillano, la Dra. Chinda Brandolino, la Dra. Karina Acevedo, el Dr. Joseph Mercola, el Dr. Pedro Cavadas, la Dra. Judy Micowitz o els Premis Nobel Luc Montagnier (seqüència VIH), Kerry Mullis (1994, inventor PCR), per posar alguns exemples que podem trobar amb facilitat.

Són milers de metges, científics, viròlegs, etc, a nivell mundial, que desacrediten de manera científica les proves PCR com a diagnosi. I es aquesta prova que s’utilitza una vegada i una altra per a justificar “contagiats” i confinaments absolutament irresponsables.
Considereu potser contactar amb alguns d’ells per a què puguin explicar-se científicament en públic?

Vosaltres creieu que les informacions que surten a la revista DSalud, no tenen base científica?
Heu considerat entrevistar-ne al director?

També trobem força professionals sanitaris i mèdics que voldrien informar però no volen posar en joc la seva llicència, perquè coneixen les conseqüències de dissentir sota la dominància de la Gran Farmacèutica.

Així mateix, ens agradaria pensar que heu comptat amb assessorament jurídic adequat que expliqui i reflecteixi al documental quines flagrants il·legalitats estan cometent els governs sota la suposada “emergència sanitària global” (Per exemple, limitant la mobilitat de la gent amb un simple estat d’alarma).

Volem creure que heu trobat i revisat totes aquestes dades, absolutament contrastables, i que malgrat la sinopsi de promo ens trobarem un documental amb criteri, sentit comú i absència de biaix.

Confiem en la vostra responsabilitat com a periodistes, com a recercadors de la veritat i com a contrapoder de la propaganda institucional (com ja s’ha vist en els fets independentistes, on gairebé tota la premsa estatal, adoctrinava en un sol sentit).

I n’esperem investigacions acurades que promoguin debats ordenats i de qualitat científica, que donin veu a tots aquells que aportin dades. Perquè la ciència és, sobretot, un debat obert a totes les opcions.

Us encoratgem a tenir la valentia d’obrir les bandes, facilitar l’accés a la informació veraç i el diàleg, i no etiquetar despectivament als que no viatgen en la direcció oficialista ni tenen la veu pública a mà per rebatre, o defendre’s.

Ni “negacionistes” ni “conspiranoics” ni “trumpistes” o qualsevol altre argument val per a desviar l’atenció de la realitat sanitària que vivim i del segrest de les nostres sobiranies amb l’excusa d’una pandèmia invisible a la realitat, que es propaga inexplicablement pels mitjans de comunicació amb el vist-i-plau incomprensible de tants personatges de perfil públic rellevant i tants mitjans de comunicació.

Us agraïm la paciència i quedem a disposició.
Seguirem el documental amb interès.

Membres de diversos grups de Sobirania i Salut Girona

https://soberaniaysalud.com/carta-als-periodistes-de-tv3-arran-del-documental-negant-la-pandemia/  

No hay comentarios:

Publicar un comentario