20/4/21

A l’hora dels comiats, les mútues abraçades varen posat punt i final a una jornada magnífica

JORNADA A CAN CASES (Gelida)

La jornada organitzada pel Grup Sobirania i Salut Vilafranca amb l’inestimable col·laboració de la Carme de Gelida el 18 d'abril de 2021, va esdevenir un èxit complet.

Can Cases és al bell mig de la muntanya amb un grup d’edificacions d’ús divers que emmarquen un ampli espai d’arbreda i prat ben recollit en una petita fondalada.  

Unes 40 persones van assistir a la trobada que va comptar amb la participació de membres d’altres grups de la comarca i fins i tot de més enllà. Ens hi vàrem aplegar gent de Vilanova, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Mediona i Valls a més dels de Vilafranca.

En una gran rotllana sobre el prat que envoltava la finca es van debatre tota mena de temes i es van posar en comú totes les iniciatives realitzades o en projecte.

Amb un temps esplèndid que ens va acompanyar tota l’estona arribàrem a l’hora de dinar per al que disposàrem de taules i cadires que van permetre muntar un escenari gastronòmic de primera.

Una vegada enllestida la teca i entrant a la sobretaula i va haver la “sessió poètica” a càrrec del Joan de Vilafranca que ja va sent habitual en les activitats lúdiques del grup. Podeu llegir el poema a la pàgina del bloc (Racó Poètic)

Després, amb els cafès a ma, es van anar creant grupets de conversa abastant tota mena de temes així com l’intercanvi d’experiències i sensacions.

Per acabar-ho de rematar uns quants van visitar la “sala” del conjunt de Can Cases on s’hi van començar a engrescar pensant en el ball tan de temps absent i s’animaren a ballar una sardana.

Amb els generals desitjos de repetir una experiència tan gratificant, va arribar l’hora dels comiats i les mútues abraçades varen posat punt i final a una jornada magnífica.

Gràcies a tots.   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Rebut de la transferència a la QAE dels 120 € recollits a la trobada



No hay comentarios:

Publicar un comentario