17/4/21

Tots hem de morir, però mentre visquem ho hem de fer amb plenitud, gaudint de la vida

EL MAL DELS INNOCENTS
VILAPENSA 2021

Una ocasió perduda per abordar el veritable mal que ens envolta: la prefabricada i universal plandèmia que ens ha sotmès al més terrible dels mals: la pèrdua de la dignitat, la llibertat, la confiança i l’alegria (la il·lusió de viure)

Vull expressar el meu desencís davant l’absència de valoracions alternatives de la situació més enllà del discurs oficial. He trobat a faltar opinions que contemplessin el pensament “negacionista” que denuncia el mal pitjor que es pot donar que és l’engany i la repressió amagats darrera unes suposades bones intencions pel bé de tothom

Per a mi hi ha dos tipus de mal: el mal descarat i el mal encobert. La violència explícita, sense atenuants ni justificacions, és el mal per excel·lència però l’engany i la manipulació (la guerra pacífica) és doblement pervers per la seva premeditació i per oferir-se pel contrari del què és. S’infligeix mal en algú, sota el vestit de fer-ho pel seu bé.

La present plandèmia és el “no va más” de la perversió del llenguatge i la manipulació. S’està agredint l’ésser humà per terra, mar i aire: física, emocional, econòmica i moralment.

Inoculat d’una por subreptícia se li van detraient drets i llibertats alhora que mitjans de vida i esbarjo social. Se li prohibeix tot el que li dóna alegria i se’l confina darrera d’una màscara que el torna submís i anònim.

Totes les tècniques a l’abast s’han fet servir per aconseguir la desorientació i l’obediència de manera “voluntària” arribant al súmmum en la docilitat de deixar-se injectar el verí que el farà permanentment dependent del sistema sinó l’emmalalteix o el mata abans.

Una operació mundial contra l’ésser humà promoguda amb la intenció d’anihilar-lo mentalment més que físicament (que també). Es tracta d’assolir un humà rendit, acrític, sotmès... i content!

El que espaordeix més és veure com tanta gent dóna per bo tot aquest muntatge fet en contra seva i encara el defensa enfront d’aquells que hi veuen més enllà i no es deixen abduir per les sinistres maniobres de control humà.

L’estat d’ànim dels anomenats en el nou llenguatge “negacionistes” és ben trist i desencisat en veure l’extraordinària facilitat amb què el sistema s’ha apoderat dels esperits de la gran majoria que no vol sentir ni parlar d’un altre discurs sobre la situació en la que estem tots immersos.

Al propi desànim s’afegeix una pena enorme per la impotència de no poder fer front de manera efectiva a un poder que ens ha conquerit sense disparar ni un tret. Nosaltres sols ens hem adreçat cap a l’escorxador i allà esguardem la solució, via vacunes i restriccions, que ens vulguin imposar per a controlar-nos i limitar el nostre viure.

Si volem sortir d’aquest atzucac, ens cal ser més els que hi vegin el què hi ha darrera de tot. Una forma de que es puguin obrir els ulls és comprovar les constants contradiccions i les moltes incoherències que suren per damunt tota la normativa que ens van implementant.

Hi ha molts llocs a internet on s’assenyalen tots aquests disbarats dels que fins i tot un nen petit se n’adonaria. De fet la qüestió passa per deixar anar la por, una por artificial (molt ben treballada això sí) però que no va més enllà del fet que una hora o altra hem de morir, sí o sí, i que mentre visquem ho hem de fer amb plenitud, gaudint de la vida a cor que vols.

Si no acceptem aquesta reflexió és que ja ens hem donat per la pell, que ja estem morts en vida.

Vinga, fóra mascaretes i abracem-nos, riem, ballem, cantem... vivim!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

17 abril 2021 

No hay comentarios:

Publicar un comentario