2/3/22

Molts que es plantegen aquestes preguntes, s'estan agrupant en grups de Sobirania i Salut

 BUTLLETI INFORMATIU SOBIRANIA I SALUD  

PONENT RESISTEIX

Si volem que la nostra informació arribi a tothom hem d’adreçar-nos a qui no coneixem per a dir-li allò que no sap. Les xarxes socials, en canvi, solen ser grups d’afinitat que sovint van repetint allò que els seus membres ja saben i rarament es convenç a una persona nova. 

Ponent resisteix és una proposta de petit full informatiu singular, per imprimir i repartir, on es mostra, de manera condensada, la labor d’alguns científics que afirmen una realitat científica diferent a la que ens diuen la major part dels mitjans anomenats d’informació. Aporten dubtes raonables al discurs oficial i està acompanyat de frases i expressions que ens ajuden a reflexionar i a participar en els grups de Sobirania i Salut.

PONENT RESISTEIX (Primera pàgina del butlletí)

Article 19 de la Declaració Universal de Drets Humans adoptada i proclamada per la Resolució de l'Assemblea General de les Nacions Unides, 17 A (iii) del 10 de desembre de 1948: Tot individu té dret a la llibertat d'opinió i d'expressió; això comporta el dret a no ésser inquietat per causa de les opinions i el de cercar, rebre o difondre les informacions i les idees per qualsevol mitjà d'expressió i sense consideració de fronteres.

Sabeu que hi ha persones com vosaltres que qüestionen la necessitat de les mesures que s'estan prenent?

Sabeu que hi ha científics i terapeutes honestos que qüestionen amb arguments sòlids la versió oficial de la suposada pandèmia des dels seus diferents aspectes?

Sabeu que hi ha científics i terapeutes honestos que qüestionen la suposada bondat dels tractaments que oficialment es volen imposar al conjunt de la població?

Sabeu que hi ha tractaments eficaços i de baix preu per a previndre i guarir diferents malalties comunes, ja experimentats per científics i terapeutes honestos en ells mateixos i en els seus pacients?

Sabeu que hi ha juristes que qüestionen la legalitat i la legitimitat de les actuals normes que limiten les llibertats concretes vulnerades en ocasió de la suposada pandèmia?

Sabeu que hi ha economistes i estudiosos de l'economia que qüestionen que aquesta sigui l'única forma de resoldre els reptes econòmics que la nostra nació i la Humanitat en el seu conjunt té plantejats?

Sabeu que hi ha persones i col·lectius d'informadors conscients i honestos que proporcionen al públic disponible notícies que no estan contemplades en els mitjans massius anomenats d'informació, però que ens ajuden a entendre millor la situació actual?

Sabeu que hi ha altres persones com nosaltres que s'estan plantejant aquestes i altres preguntes, i que s'estan agrupant a l'entorn dels grups de Sobirania i Salut a nivell local?

Si esteu interessats en saber respostes a aquestes i d’altres preguntes i en donar i rebre suport a les persones que, com vosaltres, esteu sent cada cop més abandonades per les administracions públiques, veniu amb nosaltres!

Preneu contacte amb el vostre grup de Sobirania i Salut: https://soberaniaysalud.com/contactar/

«La cosa més important en ciència és no deixar mai de qüestionar». Albert Einstein 

https://soberaniaysalud.com/boletin-poniente-resiste/

Descarregar tot el Butlletí.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario