4/3/22

Disposar de forma gratuïta d'una medecina amb múltiples aplicacions

 ARTEMISSIÓ                                          

SEMBRAR L'ARTEMISIA A LLOCS PÚBLICS

ACONSEGUIR MEDICINA GRATUÏTA PER A TOTHOM

Els dies d'hivern de característiques humides i fredes en què no cal el reg, les llavors dipositades simplement en contacte amb la terra germinaran per si soles. 

En cas d'enterrar les llavors, ha de ser molt superficialment, atès la minúscula grandària de les mateixes li impedeixen néixer si tenen massa terra a sobre. Per això, al voltant d'una mata que ha generat llavors l'any anterior i que han caigut soles a terra, surten per si mateixes a milers al voltant de la planta.

Si aconseguim que unes poques plantes facin llavor al final del 2022 a molts llocs, s'haurà aconseguit inundar d'Artemisia Annua España o qualsevol altre país que se sumi a la iniciativa.

Per poder repartir en petits pessics porcions de llavors de manera que no neixin amuntegades, barrejarem bé les llavors en sorra ben fina tamisada (10 grams de llavor en un quilo de sorra), repartirem aquest quilo de sorra en sobrets entre els voluntaris i a pessics repartirem en zones enjardinades que no siguin de gespa (per evitar que les segadores la tallin).

A l'Artemisia li agrada el sol, sembrar entre altres plantes de poca alçada o en terra nua procurant apartar les fulles velles que cobreixin el terra i dipositar les llavors en contacte amb la terra.

Les pluges ja faran la resta. Fomentaran la seva germinació i a poc a poc aniran arrelant.

Les plantes podran assolir una alçada de 3 metres si les pluges són generoses o segons els regs dels jardins municipals que els puguin arribar.

Al setembre haurà aconseguit la seva plenitud i quan comenci a florir ja és moment de recollir-la i assecar-la, deixant sempre algunes mates perquè facin llavor i continuï el ressembrat automàtic per a l'any següent.

Propietats Artemisia Annua – Descarregable PDF

Per unir-te a la campanya, contacta a l'email: artemision@dolcarevolucio.cat

VIST A https://soberaniaysalud.com/artemision/  /  

No hay comentarios:

Publicar un comentario