17/10/23

Quants més siguem, més forts serem i més tranquils estarem comprovant que no estem sols

EL CAMÍ FET FINS ARA                

LES NOSTRES TROBALLES I REFLEXIONS

Sobirania i Salut Vilafranca és un grup autònom dins d’una xarxa mundial que es va crear al 2020, arran de la promulgació de la pandèmia, com una forma de resistència i rebuig de les mesures imposades discrecionalment.

Durant aquest temps ens hem aplegat molts interessats en desmarcar-nos del sistema i aquest espai d’acollida ha fructificat retro alimentant la nostra energia mútua i ens ha mantingut ferms en les nostres conviccions reportant-nos una bona salut física i espiritual.

Ara passats tres anys de la nostra creació, amb trobades quinzenals ininterrompudes és el moment d’oferir-nos a tots aquells que estiguin cercant interlocutors honestos amb qui compartir inquietuds que puguem tenir sobre l’esdevenidor dels éssers humans.

Com a grup estem oberts a parlar de les nostres experiències, opinions i reflexions així com de totes les nostres descobertes sobre les causes reals dels esdeveniments que ens envolten.

Volem contribuir a diluir les pors generades i com a mostra de la millor bona voluntat us oferim de compartir-ho amb tots aquells que vulguin i creguin poder-ne treure’n profit de cara a assolir la pau d’esperit que a tots ens cal en aquests temps tan inhòspits.

També us convidem a participar en les nostres trobades. Si voleu contactar amb nosaltres podeu escriure al nostre mail vilafrancasis@gmail.com i us atendrem gustosament.

Quants més siguem, més forts serem i més tranquils estarem comprovant que no estem sols i que des d’un espai d’acollida i llibertat al nostre abast podem projectar un futur millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario