15/10/22

Una gran manifestació d’amistat i alegria que és del tot benvinguda i necessària

© UNA PETITA JOIA                                   

Fruit de la tasca creativa dels companys del grup de Sobirania i Salut Vilafranca, Ignasi López i Ana Vega, vàrem poder gaudir d’una petita joia cinematogràfica.

El curt d’animació EGOLAND, amb uns personatges entranyables i una realització esplèndida pel seu realisme i a alhora la seva senzillesa i emotivitat.

En un Fòrum Berger Balaguer ple a vessar d’amics l’Ignasi i l’Ana ens van oferir el resultat d’un treball acurat i pacient que va fer les delícies de tots els assistents.

Les peripècies de dos alpinistes entestats en conquerir el cim d’una difícil muntanya. Una fita que els queda a tocar sense poder culminar-la però que un dels dos vol donar per assolida.

En la baixada de retorn al campament base el company partidari de donar per feta la gesta te un accident i es engolit per la muntanya.

Al company supervivent se’l veu al final de la historia rebent un premi que ofereix al seu col·lega desaparegut pel què sembla que tot i no estar-hi d’acord assumeix la fita com aconseguida...

Més enllà del contingut moral que es planteja en ella, la gràcia de l’obra són la caracterització i l’ambientació, un treball realment destacable.

Felicitats a l’Ignasi, a l’Ana i a tots els col·laboradors que els han ajudat a dur a terme un projecte que ha comportat dedicació, paciència i perseverança però que ha pagat la pena.

Per a rematar la trobada una colla vàrem acompanyar als protagonistes del dia a un sopar col·lectiu on ens aplegarem unes cinquanta persones en una llarguíssima taula compartint gresca i xerinola.

Tot plegat una gran manifestació d’amistat i alegria que en els temps que corren és del tot benvinguda i necessària.

Joan Martí 

15.10.2022     

No hay comentarios:

Publicar un comentario