25/10/22

Per gaudir i aprendre del viscut a Balaguer, establir sinergies i activar idees de futures accions

PRIMER CONGRÉS SOBIRANIA I SALUT 2022   

El 7, 8 i 9 d'octubre de 2022, es va celebrar al Jardí Medicinal de Garden Pàmies a Balaguer (Lleida) el PRIMER CONGRÉS DE GRUPS DE SOBIRANIA I SALUT organitzat per Dolça Revolució i la Coordinació General de Sobirania i Salut.

Aquest Congrés ha estat un espai per a exposicions de projectes i aportacions d‟autosuficiència en marxa dels grups més actius de tot el territori i els que han compartit públicament amb la comunitat, i així ser una font d‟inspiració i aprenentatge entre grups.

Si vols saber com ha estat aquest esdeveniment i els continguts compartits, tenim la disponibilitat en format en línia per poder veure'l en diferit.

Des de Dulça Revolució, incentivem els grups actius registrats a l'organització que puguin reunir-se físicament per gaudir d'aquest contingut, aprendre del que hem viscut a Balaguer, ajuntar-vos per establir sinergies i activar idees per a futures accions

Així que facilitarem únicament a través dels seus coordinadors l'accés gratuït a petició a la coordinació general: soberaniaysalud@dolcarevolucio.cat

Pots veure igualment totes les ponències que vulguis a títol personal, quan vulguis i sense un sol anunci per una aportació simbòlica de 7€ (i si voluntàriament vols agrair la nostra feina), que s’haurà d'abonar a través de transferència a aquest compte:

ES87 2100 0012 2102 0099 1373

SWIFT / BIC: CAIXESBBXXX

El concepte d'aquesta transferència ha de ser:

SYS22 + el nom complet.

Beneficiari: Dolça Revolució

Un cop realitzat el pagament, has d'emplenar el següent formulari adjuntant el comprovant. Revisa bé que les dades estiguin correctes. Un cop els hàgim verificat i tinguem l'ingrés en compte, t'enviarem un enllaç personal intransferible a la plataforma dels vídeos que estaran allotjats a un canal privat de Telegram, així que és important que estiguis registrat.

Per qualsevol incidència amb la transferència i/o l'accés a la plataforma contacta amb: divulgacio@dolcarevolucio.cat

Més informació al següent enllaç:

https://soberaniaysalud.com/primer-congreso-sys-2022/

No hay comentarios:

Publicar un comentario