4/1/24

Us demanem fer un pas endavant perquè a la vostra província es creï un d'aquests grups

GRUPS DE TREBALL AUTÒNOMS  

Campanya per a promoure la creació de grups de treball autònoms, per províncies.

A més del treball que es pot continuar desenvolupant des dels grups locals de Sobirania i Salut impulsats des de Dolça Revolució el 2020, creiem necessària la creació de grans grups autònoms de treball que permetin construir el Nou Sistema.

Poden ser grups provincials o agrupats per comunitats autònomes. Per això, des de l'associació treballarem perquè, tant els socis com els interessats en Sobirania i Salut, tinguin la informació sobre la creació d'aquests grups.

Com a primer objectiu, és important poder tenir espais on reunir-se. Així doncs, fem una crida a les persones que disposin de sales grans a les capitals de província o a prop seu, perquè les ofereixin per aquesta causa. Un soci assistent a l'assemblea ja va cedir un espai ampli a Andorra per a qualsevol de les activitats proposades per Dolça Revolució.

A continuació, cal crear cadascun d'aquests grups. Així doncs, a totes les persones convençudes de la necessitat d'organitzar-nos a aquests nivells i, sobretot, disposades a treballar-hi, us demanem fer un pas endavant i agafar el testimoni perquè a la vostra província es creï un d'aquests grups.

Els interessats en qualsevol assumpte relacionat amb això exposat, us podeu adreçar a soberaniaysalud@dolcarevolucio.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario