26/9/22

Tenim molt més poder del que creiem i ha arribat el moment d'aprendre a fer-lo servir

CRIDA A LA UNIÓ                                   

Em dirigeixo des d'aquí a tots aquells membres de la resistència que no estiguin disposats a acceptar sota cap concepte les agendes i el model de vida, miserable i indigne, que pretenen implementar les autoritats polítiques dels nostres països respectius amb l'únic objectiu de sotmetre'ns i espoliar-nos.

Crec honestament que ha arribat el moment de fer un pas endavant, deixar de banda les nostres diferències i començar a organitzar-nos, perquè d'aquest pas depèn en gran mesura el nostre futur, i com més aviat el donem, abans començarem a veure’n els fruits.

És igual d'on vinguis, la ideologia que tinguis i la motxilla que arrosseguis, en aquests moments l'únic que importa és el grau d'implicació i compromís que estiguis disposat a assumir, perquè aquest és un camí sense retorn, i l'única fi possible de aquesta guerra és la victòria.

Però per fer aquest pas és necessari realitzar prèviament un important exercici de responsabilitat, fa gairebé tres anys que estem sumits en centenars de petites guerres internes absurdes i inexplicables, fruit de l'ego d'alguns, l'enveja d'altres, la inexperiència o la ignorància, i això, definitivament s’ha d’acabar.

És imprescindible eradicar la mala bava, els insults, les desqualificacions, els atacs personals, la crítica destructiva i aquesta malvolença insalubre entre nosaltres. Ja no hi ha temps per això, el que vulgui continuar mantenint actituds immadures hauria de plantejar-se fer-se a un costat o unir-se al bàndol contrari.

El globalisme, és el nostre enemic natural, és el front on hem de combatre, amb valentia, amb audàcia i amb una estratègia a l'alçada de les circumstàncies, però per això necessitem treballar en equip i organitzar-nos mínimament.

No estic parlant de prendre els carrers ni de cremar contenidors o envoltar el congrés i molt menys de votar el partit “menys dolent”, aquestes accions són del tot infructuoses i estèrils, com ha quedat palès al llarg de la història.

Estic parlant de crear cooperatives que ens permetin posar en marxa una xarxa estructural per donar cobertura a les nostres necessitats més bàsiques, oferint, des d'un pla alternatiu, assistència sanitària integrativa, alimentació al detall del productor al consumidor, educació per als nostres fills lliure d'adoctrinament, o compra de combustible a baix cost sense intermediaris.

Estic parlant de començar a posar-nos en marxa amb plantejaments seriosos i objectius concrets.

Aquesta proposta és perfectament realitzable, només necessitem dues coses: unió i organització.

Tenim molt més poder del que creiem i ha arribat el moment d'aprendre a fer-lo servir.

Feliç setmana a tots els valents, i desobedients del planeta, energia i rock and roll, el cap ben alt i la cara descoberta sempre!!

Mártin Sánchez

_____________________________________________________

Artícle original: LLAMAMIENTO A LA UNION

Me dirijo desde aquí a todos aquellos miembros de la resistencia que no estén dispuestos a aceptar bajo ningún concepto las agendas y el modelo de vida, miserable e indigno, que pretenden implementar las autoridades políticas de nuestros respectivos países con el único objetivo de someternos y expoliarnos.

Creo honestamente que ha llegado el momento de dar un paso al frente, dejar a un lado nuestras diferencias y empezar a organizarnos, porque de este paso depende en gran medida nuestro futuro, y cuanto antes lo demos, antes empezaremos a ver los frutos.

Da igual de donde vengas, la ideología que tengas y la mochila que arrastres, en estos momentos lo único que importa es el grado de implicación y compromiso que estés dispuesto a asumir, porque este es un camino sin retorno, y el único fin posible de esta guerra es la victoria.

Pero para dar este paso es necesario realizar previamente un importante ejercicio de responsabilidad, llevamos casi tres años sumidos en cientos de pequeñas guerras internas absurdas e inexplicables, fruto del ego de algunos, la envidia de otros, la inexperiencia o la ignorancia, y eso, definitivamente se tiene que acabar; es imprescindible erradicar el salseo, la mala baba, los insultos, las descalificaciones, los ataques personales, la crítica destructiva, y esa inquina insalubre entre nosotros, ya no hay tiempo para eso, el que quiera seguir manteniendo actitudes inmaduras debería plantearse hacerse a un lado o unirse al bando contrario.

El globalismo, es nuestro enemigo natural, es el frente en el que debemos combatir, con valentía, con audacia y con una estrategia a la altura de las circunstancias, pero para ello necesitamos trabajar en equipo y organizarnos mínimamente.

No estoy hablando de tomar las calles ni de quemar contenedores o rodear el congreso, y mucho menos de votar al partido “menos malo”, esas acciones son del todo infructuosas y estériles, como ha quedado patente a lo largo de la historia, estoy hablando de crear cooperativas que nos permitan poner en marcha una red estructural para dar cobertura a nuestras necesidades más básicas, ofreciendo desde un plano alternativo asistencia sanitaria integrativa, alimentación al detalle del productor al consumidor, educación para nuestros hijos, libre de adoctrinamiento, o compra de combustible a bajo coste sin intermediarios.

Estoy hablando de empezar a tomar acción con planteamientos serios y objetivos concretos, esta propuesta es perfectamente realizable, solo necesitamos dos cosas, unión y organización, tenemos mucho más poder del que creemos, ha llegado el momento de aprender a utilizarlo.

Feliz semana a todos los valientes, y desobedientes del planeta, energía y Rock and Roll, la cabeza alta y la cara descubierta siempre!!!!


Mártin Sánchez

https://astillasderealidad2.blogspot.com/2022/09/llamamiento-la-union.html

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario