16/9/22

Davant l'opressió general tenim la confiança plena de que al final ens en sortirem

© INAUGURACIÓ D’UN ESPAI ESPECIAL               

El 10 de setembre del 2020 es creava el grup SIS Vilafranca al Cafè del Coro i una setmana després celebràvem la primera reunió a les dependències comercials d’en Miquel.

Avui 15 de setembre del 2022, als dos anys de la seva fundació, el grup ha estrenat el que podríem anomenar el seu “temple” particular dins la propietat del Xavier i l’Eugènia (Cal Isidoro)

Ha estat un llarg pelegrinatge per diferents llocs, una trajectòria emotiva i enriquidora, que ha culminat en l’esplèndid present d’aquest magnífic espai que ens acull i ens dóna cobertura per a seguir fent-nos forts davant la desfeta general que no minva.

Aquest nou espai ha d’aportar-nos un bon escalf en un entorn ple de simbolisme i bona energia suposant el millor recer per a les nostres ànimes inquietes que es donen suport les unes a les altres amb l’objectiu de mantenir la dignitat i la llibertat, actualment en entredit.

A aquesta sala polivalent, fruit del treball i la generositat del Xavier i l’Eugènia, proposo batejar-la amb el nom de EL RECER perquè, a més d’acollir les trobades periòdiques del grup, també pot ser escenari de diverses activitats encarades al conreu personal i espiritual.

El grup Sobirania i Salut Vilafranca es congratula d’aquesta efemèride i aprofita la ocasió per a convidar a tots els que es vulguin afegir a la nostra tasca oferint-los un lloc on aixoplugar-se.

Volem assolir i preservar una vida lliure i feliç per a tothom, enfront d’una opressió general cada cop més descarada a la que presentem la nostra resistència amb la confiança plena de que al final ens en sortirem.

Joan Martí

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

CONTACTE:

Correu: vilafrancasis@gmail.com

Bloc: https://sobirania-vilafranca.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario