11/8/23

Gràcies a tota la colla per la vostra companyia, ho vam passar molt bé, com sempre!

TROBADA SIS-VILA A CAL FIGAROT 

Com que les reunions “oficials” les hem ajornat pel setembre, quan la Mardarida va proposar de trobar-nos per prendre alguna cosa, va haver-hi corredisses per apuntar-s’hi: És ben evident que veure’ns periòdicament s’ha fet una necessitat entre tots nosaltres i és comprensible perquè és un veritable intercanvi d’energia a més de la bona estona que passem i del què puguem anar aprenent... Així que “pau i que duri”.

Aquest dijous 10 d’agost doncs vàrem aplegar-nos a Cal Figarot una bona colla (17 persones). Cap al final de la vetllada, vaig lliurar -per a totes les dames assistents- uns obsequis que m’havia enviat el Sergio “Aguila Solitaria” en el “cofre del tresor” tal com ho anomenava ell: Un seguit de treballs artesanals amb material recol·lectat del seu bucòlic entorn.

Parlant del Sergio dir que és una persona íntegra i amorosa que em va conèixer per internet en llegir algun dels meus escrits i des de llavors no hem parat d’intercanviar missatges. D’ell són diversos escrits que he anat publicant en aquest bloc Sobirania i Salut Vilafranca.

La seva història és força alliçonadora pel que fa a la evolució personal. Va sortir de la ciutat on vivia (Madrid) i es va instal·lar en una caseta de pastors a la muntanya de la vall de l’Urbión a la Rioja i allà conrea un hortet, escriu i composa música. Com mostra del seu bon acolliment a tots els que van a visitar-lo fins i tot te un “àrea de servei”

En fi tornant a la Vila, deixar constància de la iniciativa de les “dames” obsequiades que van voler fer-se una foto de conjunt amb el rètol de GRACIES per agrair al Sergio els seus treballs. A continuació el comentari publicat per la Gabi a Telegram junt amb la foto.

Què ben acompanyat Joan! Gràcies a tu i al 'Aguila solitaria' pels presents i gràcies a tota la colla per la vostra companyia, ho vam passar molt bé, com sempre!

Joan Martí - 11 d’agost 2023

1 comentario:

  1. Bona Nit AMICS, gracias a vosotras y vosotros, es un placer, es un honor y un privilegio compartir con almas tan preciosas y luminosas, el arte del vivir, esta en el compartir. Es muy bonita esta PROVIDENCIAL Sincro Redfield Conexión que surgió entre Joan y yo, así como brota un manantial, de manera Natural. Joan es un Ser Formidable, un valor seguro, fijaros incluso sabia que dentro del cofre tenían que ir unos especiales para que el os los regalese, como decía el Coronel Animal Smith: me encanta que los planes salgan bien jaja pero ahora os haré otro regalo, incluso como no esta dedicada concretamente a nadie jiji quiero dedicar uno de los grandes éxitos de Paradise Records a LAS AMIGAS Y AMIGOS DE SOBIRANIA I SALUT, Sabor de Urbión, la música es la de danza invisible sabor de amor que la conoceréis de nuestras épocas jaja letra Aguilon: Color rojo pasión, así es la barita de Urbión, que el valle guardaba enterrada, pará, compartirla con vos. Est: Barita roja, sabor de Urbion, es la barita de la pasión, barita roja, sabor de Urbión, es la barita de la pasión, sabooooor, de Urbiooooooon. Salut Amics, que los rayos del sol, la luna y las estrellas, dance por siempre en vuestro CAMI y en vuestro corazón. Elegi ese mineral Barita roja por que es pura pasión a las chicas les queda que ni pintado jaja

    ResponderEliminar