7/5/23

Per molts anys puguem celebrar festes d’aquesta mena que ens omplen de bones vibracions

L’APLEC DELS SOBIRANS                   

Engegada la jornada sota un cel plujós, el temps va anar canviant fins estabilitzar-se, cosa que ens va permetre gaudir de la festa al mas del Vicente sota l’ombra dels arbres

El tiberi va anar a cura de la Cristina que va cuinar una paella vegetal i del Vicente que en va preparar una altra de carn. Les dues van resultar un èxit absolut.

Després dels postres abundants i els corresponents brindis amb cava, en Joan Martí va llegir el poema dedicat a la diada, que podeu trobar en aquest bloc a la pestanya “Racó poètic”.

En una sobretaula animada va sorgir l’agradable sorpresa d’un recital del Vicens a la guitarra que ens va delectar amb unes peces de cantautors molt aplaudides de tothom.

Per si no n’hi havia hagut prou, una colla es va engrescar per muntar una ballada improvisada al bell mig del jardí que es va allargar una estona fins que la tarda ja declinava i calia acomiadar-se

Una completa i bonica diada de convivència amb la bona energia que es dóna en totes les trobades que s’han anat fent dins el grup, en aquest cas amb l’inestimable i gentil acollida a la que ja ens té acostumats el Vicente al seu mas.

Per molts anys puguem celebrar festes d’aquesta mena que ens omplen de bones vibracions i justifiquen la creació del grup més enllà dels objectius inicials i que ens ha reportat la coneixença de tantes i tan belles persones.

Mas del Vicente - 7 de maig 2023

No hay comentarios:

Publicar un comentario