1/3/24

Volem saber tota la veritat sobre aquest tema i que arribi al màxim nombre de persones

PROVOQUEM LA PLUJA                           

Podem fer alguna cosa per provocar pluja i acabar amb la geoenginyeria? A banda de la divulgació i els formularis legals de denúncia que podeu trobar a altres canals, la meva proposta consisteix a realitzar una sèrie d'exercicis energètics per a aquells que tinguin certa experiència en meditació i confiança en aquest tipus d'abordatges. Som creadors de realitat i aquesta és una bona oportunitat per demostrar-ho amb resultats concrets.

Neteja del cel.

El primer exercici té com a finalitat elevar la vibració de l’espai aeri. Atès que no sabem amb exactitud tot el que estan fent ni des d'on, una forma genèrica d'abordar-ho consisteix a dedicar uns quants minuts al dia a concentrar-se al cel que veiem. Aquí s’obre un ampli ventall de possibilitats.

Si sou sensitius podeu connectar des del cor i imaginar com emboliqueu el cel amb una energia amorosa. Si visualitzeu amb facilitat imagineu-lo totalment net i pur com si estiguéssim en un entorn paradisíac, i fins i tot podeu afegir-hi una capa de llum violenta netejant-ho tot i tornant les impureses al lloc d'origen. Si sou més verbals podeu decretar internament alguna fórmula estil “aquí sempre es respira aire pur”, “el cel està totalment net”, “la geoenginyeria es va acabar per sempre”. També podeu demanar ajut als elementals de l'aire i a la resta de forces de la natura perquè netegin el cel de radiacions i tòxics.

La dansa de la pluja.

Gairebé totes les tribus indígenes tenen la seva dansa de la pluja. I en realitat, la fórmula és tan senzilla com a intuïtiva. És igual si balles, cantes o realitzes alguna activitat en la qual les teves emocions estiguin involucrades i ben alineades amb la teva ment. Mentre estàs concentrat en una acció emocionalment estimulant pots aprofitar per decretar, visualitzar i projectar a la teva ment una pluja abundant a la zona on vius. També pots imaginar tots els elementals de la natura movent els núvols i vencent totes les resistències que els controladors col·loquen al seu voltant.

Que la veritat surti a la llum.

Volem saber tota la veritat sobre aquest tema i que arribi al màxim nombre de persones. Així que podem decretar, visualitzar i demanar que tota la informació relativa a la geoenginyeria sigui revelada a la humanitat com més aviat millor, de forma pública i notòria i amb tot luxe de detalls. I que els instigadors siguin exposats i jutjats de manera proporcional als danys generats.

Podeu combinar diversos exercicis o modificar-los al vostre gust, així com fer-ho diverses vegades al dia. Crec que l'ideal per evitar distorsions per part de les entitats regressives és que cadascú l'apliqui sobre la zona on viu i a diferents hores del dia. Així com anar modificant les consignes per evitar sabotatges des dels nivells subtils.

Demostrarem, Plutó en Aquari mitjançant, el poder col·lectiu que tenim.

Robert Martínez: https://t.me/c/1212266050/25471


No hay comentarios:

Publicar un comentario