5/6/22

Estar entre persones amb afinitat mútua és una satisfacció ben difícil de trobar actualment

 CELEBRANT LA PRIMAVERA           

El diumenge 5 de juny ens vàrem aplegar una vintena de persones del grup Sobirania i Salut Vilafranca al Mas del Vicente per gaudir d’una diada curulla d’emocions i sensacions.

Començant per la possibilitat de refrescar-nos a la piscina, que uns quants vàrem aprofitar amb molt de gust, va seguir un aperitiu informal mentre s’anaven fent un parell de paelles: Una de carn feta pel Vicente i una altra de vegetal feta per la Cristina.

El dinar doncs va resultar esplèndid per la bona ma dels cuiners i la presència de bon vi i cava. El remat va ser fruita del temps (cireres del terreny) acabant amb el cafetó corresponent.

A la sobretaula es va llegir el tradicional poema amb motiu de la trobada, que s’ha afegit a  l’epígraf “racó poètic” d’aquest bloc, on s’hi apleguen els anteriors poemes dedicats al grup. També podeu veure alguna imatge de la festa a l'epígraf "activitats".

El benestar del moment i la bona companyonia van donar peu a cants espontanis per alguns dels assistents que van ser corejats pels demés. 

Així, enmig d'un gran ambient, es va generar un col·loqui animat i divers on aprofundírem en la situació general i la postura personal al respecte. Va ser un debat intens i enriquidor que es va perllongar fins les vuit del vespre, hora en que es va “aixecar la sessió”.

Amb recança ens acomiadàrem del Vicente i de la bona acollida que sempre ens ofereix en un entorn magnífic sota una ombra d’arbres que van fer l’estada un gran plaer.

Gràcies Vicente per la teva gentilesa i generositat i també gràcies a tots els que van col·laborar d’una manera o altra a l’èxit de la festa.

Una diada per a recordar.

Estar entre persones amb afinitat mútua és una satisfacció ben difícil de trobar actualment i per això es fan més colpidores aquestes celebracions.

Gràcies a la Vida per aquests dons!

 J.M. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario