26/6/21

Milers d'estudis evidencien els riscos de l’exposició a les radiacions electromagnètiques

PRESENTACIÓ DE FEM PENEDÈS ALS MITJANS 

Sobirania i Salut Vilafranca

Els mitjans de comunicació del Penedès s'han fet ressò de la creació de la plataforma FEM Penedès. A continuació detallem el què s’ha publicat i els enllaços corresponents.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EIX DIARI

Presentació de la plataforma FEM Penedès

Som un grup de persones sensibilitzades pels efectes de la contaminació electromagnètica sobre la salut humana i el medi ambient

Per tal de donar a conèixer les nostres aspiracions i aconseguir els nostres objectius, hem constituït una plataforma ciutadana, que  té un àmbit d’acció a nivell de la Vegueria Penedès.

Les sigles de la plataforma FEM PENEDÈS tenen un doble sentit, fan referència a l’acció de Fer entre tots i també a les Freqüències ElectroMagnètiques.

Davant la imminent implementació de la tecnologia 5G a la Vegueria Penedès, segons va anunciar el conseller de polítiques Digitals i Administració Pública a finals de l’any passat, ens plantegem que aquesta tecnologia s’afegirà a la ja existent i, a més, utilitzarà freqüències molt més altes i incrementarà notablement les emissions de CO2 i la contaminació a l’atmosfera.

Des de fa anys, s’ha recollit molta informació arreu del món derivada de milers d’estudis que evidencien els riscos que comporta per la salut i el medi ambient l'exposició quotidiana a les radiacions electromagnètiques artificials existents.

Per aquests motius, instem als nostres representants municipals a cobrir les necessitats tecnològiques reals de la població amb el mínim impacte possible sobre la nostra salut, minimitzant l’exposició a les radiacions electromagnètiques, de conformitat amb el principi de precaució.

Encoratgem a les persones i entitats sensibilitzades a què s’adhereixin a aquest moviment ciutadà, que signin el manifest que figura al lloc web de la plataforma i que presentin les corresponents instàncies als Ajuntaments del seu municipi.

Tothom que vulgui col·laborar amb nosaltres a fi de posar en marxa diferents accions en aquest sentit, es pot adreçar al correu-e: fempenedes@gmail.com

Coordinadora Plataforma Fem Penedès

https://www.eixdiari.cat/opinio/doc/96303/presentacio-de-la-plataforma-fem-penedes.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EL CARGOL

Creen la plataforma FEM Penedès contra la contaminació electromagnètica

Aquesta setmana un grup de persones sensibilitzades pels efectes de la contaminació  electromagnètica sobre la salut humana i el medi ambient, ha creat la plataforma FEM Penedès.

Aquest nom juga amb les sigles FEM, que tenen un doble sentit:  fan referència a l’acció de “fer” entre tots i també a les Freqüències ElectroMagnètiques.

La plataforma té l’objectiu de donar a conèixer les seves aspiracions i objectius a tota la Vegueria Penedès.

Davant la imminent implementació de la tecnologia 5G a la Vegueria Penedès, segons va anunciar el conseller de polítiques Digitals i Administració Pública a finals de l’any passat, “ens plantegem que aquesta tecnologia s’afegirà a la ja existent i, a més, utilitzarà freqüències molt més altes i incrementarà notablement les emissions de CO2 i la contaminació a l’atmosfera”, preveuen des de la plataforma.

Alerten que des de fa anys, s’ha recollit molta informació arreu del món derivada de milers d’estudis que evidencien els riscos que comporta per la salut i el medi ambient l'exposició quotidiana a les radiacions electromagnètiques artificials existents.

Per aquests motius, insten als representants municipals a  “cobrir  les necessitats tecnològiques reals de la població amb el mínim impacte possible sobre la nostra salut, minimitzant l’exposició a les radiacions electromagnètiques, de conformitat amb el principi de precaució”.

Des de la plataforma s’anima a les persones i entitats sensibilitzades a què s’adhereixin a aquest moviment ciutadà, que signin el manifest que figura al lloc web de la plataforma FEM PENEDÈS. També es pot contactar amb l’associació a través del correu fempenedes@gmail.com.

https://elcargol.com/societat/7389-creen-la-plataforma-fem-penedes-contra-la-contaminacio-electromagnetica

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LA FURA

Neix al Penedès una plataforma contrària a la contaminació electromagnètica

Es diu Plataforma Fem Penedès i la integren un grup de persones sensibilitzades pels efectes de la contaminació electromagnètica sobre la salut humana i el medi ambient. El seu àmbit d’actuació serà la vegueria Penedès i alerta que la implantació de la tecnologia 5G, anunciada fa mig any pel conseller de polítiques Digitals i Administració Pública, s’afegirà a la ja existent i “incrementarà notablement les emissions de CO2 i la contaminació a l’atmosfera”. 

La plataforma assegura que “des de fa anys, s’ha recollit molta informació arreu del món derivada de milers d’estudis que evidencien els riscos que comporta per la salut i el medi ambient l’exposició quotidiana a les radiacions electromagnètiques artificials existents”. Per això, demanen als ajuntaments que es cobreixin les necessitats tecnològiques minimitzant l’exposició a les radiacions electromagnètiques, “de conformitat amb el principi de precaució”.

La plataforma ha redactat un extens manifest explicatiu, que es pot llegir a http://fempenedes.epizy.com  i que es pot signar. També té una adreça electrònica a la qual hom que hi estigui interessat es pot adreçar: fempenedes@gmail.com .

https://lafurapenedes.cat/neix-al-penedes-una-plataforma-contraria-a-la-contaminacio-electromagnetica/

No hay comentarios:

Publicar un comentario